Motus Melior
Izbornik

Usluge

Prijeoperativna i poslijeoperativna rehabilitacija

Prijeoperativna i poslijeoperativna rehabilitacija

Doživjeli ste ozljedu ili oštećenje sustava za kretanje koje zahtijeva krirurško liječenje? Naš stručni tim posjeduje značajno iskustvo u rehabilitaciji prije i nakon tipičnih ortopedskih zahvata na zglobovima, tetivama i kralježnici.

Neke ozljede ili oštećenja sustava za kretanje zahtijevaju kirurško liječenje. Pritom je važno naglasiti da na konačan ishod liječenja, osim kirurškoga zahvata, znatno utječu funkcionalni status pacijenta prije zahvata te povrat motoričkih vještina i funkcija sustava za kretanje nakon zahvata. Stoga je postupak prijeoperativne i poslijeoperativne funkcionalne rehabilitacije iznimno važan za funkcionalnost i kvalitetu života pacijenta. Stručni tim i tehnološka opremljenost centra Motus Melior omogućava vrhunsku uslugu na području funkcionalne dijagnostike te prijeoperativne i poslijeoperativne rehabilitacije nakon tipičnih operativnih zahvata na lumbalnoj kralježnici, ramenu, koljenu, kuku, gležnju, stopalu, Ahilovoj tetivi i trbušnom zidu.

Do sada smo uspješno rehabilitirali brojne sportaše nacionalnoga i internacionalnoga ranga u tenisu, nogometu, rukometu, košarci, veslanju, hokeju na ledu i na travi, taekwondou, atletici itd.

Osobito smo ponosni na vlastitim snagama razvijen sustav funkcionalnih kriterija za kontinuirano praćenje živčano-mišićnih i motoričkih funkcija pacijenta kroz svaku od faza rehabilitacije, sve do povratka na sportski teren ili u svakodnevne životne aktivnosti.

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr