Dijagnostika (landing)

Dijagnostika

Cjelokupan sustav našeg rada usmjeren je na rezultate i utemeljen na dokazanoj praksi. Stoga je polazna osnova i završna točka rada sa svim klijentima u našem centru temeljita funkcionalna dijagnostika. Ona je važna i našim klijentima, jer dobivaju jasan uvid u stanje zdravlja, fitnesa i funkcionalnosti vlastitog tijela te u ostvarene učinke rehabilitacije, treninga ili prehrane.

Ovisno o vrsti usluge radi koje ste nam se obratili, dijagnostika u Motus Melior centru može biti:

Funkcionalna dijagnostika lokomotornog sustava u rehabilitaciji

Koji je uzrok moje ozljede ili bolnog stanja i kako spriječiti njeno ponavljanje? Temelj uspješne rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja je pravilna dijagnoza. Funkcionalna dijagnostika lokomotornog sustava koju provodimo u Motus Melioru omogućuje otkrivanje stvarnih uzroka i mehanizama u pozadini vaše ozljede ili bolnog stanja.

Sportsko-medicinska dijagnostika

Saznajte što vas limitira da budete uspješniji sportaš te jeste li pod povećanim rizikom nastanka ozljeda.

Dijagnostika fitnesa

Detaljna dijagnostika fitnesa u našem centru obuhvaća sve sastavnice zdravstvenog fitnesa i omoguće objektivno utvrđivanje razine tjelesne spremnosti, tjelesnog zdravlja i funkcionalnosti tijela.

Nutricionistička dijagnostika

Što jesti, kada i koliko? Sportska uspješnost, optimalno zdravlje, izgled, razina fitnesa te oporavak od ozljede u značajnoj mjeri ovise o prehrani. Kako bi optimizirali ovu važnu sastavnicu uspješnosti i zdravlja, naš tim stručnjaka provodi detaljnu nutricionističku evaluaciju.