Rehabilitacija (landing)

Rehabilitacija

Naš stručni tim fizioterapeuta, kineziterapeuta, kineziologa i masera, u suradnji s vodećim hrvatskim ortopedima, radiolozima i neurokirurzima, pruža usluge funkcionalne rehabilitacije mišićno-koštanih ozljeda i bolnih stanja. Uz rehabilitaciju, nudimo i usluge korektivne terapije ne­pravilnog držanja i funkcijskih nedostataka u kretanju i ravnoteži te usluge masaže.

Funkcionalna rehabilitacija mišićno-koštanih ozljeda i bolnih stanja

Želite sanirati bol ili ozljedu i pritom izbjeći njeno ponavljanje? Na pravom ste mjestu. Zavisno od vrste i prirode vaše ozljede ili bolnog sindroma, pomoći ćemo vam kroz jedan od naših rehabilitacijskih programa.

Prijeđite mišem preko određene regije tijela ili zgloba kako biste se upoznali s mogućim ozljedama i bolnim stanjima. Saznat ćete koji su uzroci nastanka navedenih ozljeda ili bolnih stanja, kako prepoznati simptome te koje su mogućnosti njihovog tretiranja i rješavanja problema u Motus Melior centru.

Korektivna terapija

Korigirajte držanje, ravnotežu i kvalitetu pokreta!
Osim tretiranja ozljeda i bolnih sindroma, učinkovito ispravljamo ne­pravilno držanje te funkcijske nedostatke u kretanju i ravnoteži, posebice kod djece i mladih.

Križobolja

Križobolja predstavlja globalni zdravstveni problem. Oko 75% ljudi u svijetu u životu doživi barem jednu epizodu križobolje, a oni koji je jednom iskuse imaju vrlo velike šanse da se to i ponovi. Najveći broj križobolja je nespecifičnog karaktera, što znači da je njihov uzrok nepoznat. Bez poznavanja uzroka vrlo je teško spriječiti i liječiti križobolju.

Masaža

Svakodnevni život, bez obzira na profesiju, predstavlja tjelesni i psihički stres za ljudski organizam. Jedna od najstarijih terapijskih i regeneracijskih tehnika koja dokazano uklanja negativne učinke psiho-somatskog stresa je masaža.