Sportska priprema

Programi kondicijskog treninga

Kondicijski trening djece i mladih sportaša

Sustav kondicijskog treninga, prehrane i oporavka je usmjeren na integralni tjelesni, mentalni, kognitivni i emocionalni razvoj mladog sportaša (9-18 godina). Sustav treninga se proteže od pred-puberteta do punoljetnosti, a čine ga 4 međuzavisne cjeline: „nauči trenirati“, „treniraj da bi trenirao“, „treniraj da bi se natjecao“ i „treniraj da bi pobjeđivao.“ Prolazak kroz ove razvojne faze osigurati će integralni bio-psiho-socijalni razvoj i stvoriti stabilnu osnovu atleticizma, neophodnu za sigurno i uspješno stvaranje vrhunskog sportaša.

Kondicijski trening rekreativnih sportaša

Sustav kondicijskog treninga, prehrane i oporavka je usmjeren prema unaprijeđenju sportske izvedbe i prevencije ozljeda osoba koje se amaterski ili u slobodno vrijeme bave sportom (golf, tenis, maraton, triatlon, biciklizam…) i teže ka postizanju boljih (ili održavanju postojećih) rezultata.

Kondicijski trening profesionalnih sportaša

Sustav treninga, prehrane i oporavka je usmjeren prema postizanju vrhunske sportske izvedbe i dugovječnosti sportske karijere. Naprednim trenažnim i regeneracijskim strategijama uspješno uklanjamo „barijere“ u sportskoj izvedbi i pomičemo granice uspješnosti, minimizirajući pritom rizik nastanka sportskih ozljeda. Program je moguće realizirati tijekom određenog razdoblja treninga (npr. prijelazno, pripremno ili natjecateljsko razdoblje) ili tijekom cijele sezone.

Kondicijski trening sportskih ekipa

Performance training of sports teams

Sustav treninga, prehrane i oporavka je usmjeren prema unaprijeđenu pojedinačne i ekipne sportske uspješnosti te smanjenju učestalosti i težine sportskih ozljeda kroz optimizaciju i individualizaciju treninga, prehrane i regeneracijskih tehnika. Program je moguće realizirati tijekom određenog razdoblja treninga (npr. prijelazno, pripremno ili natjecateljsko razdoblje) ili tijekom cijele sezone.