Vaši dojmovi

Dugogodišnji bolovi u kuku i kralježnici natjerali su me da potražim stručnu pomoć za rješenje svog problema. Do sada sam imao samo negativna iskustva s terapijama jer nisam postigao željene rezultate. U Motus Melioru sam već nakon samo jednog tretmana primijetio poboljšanje. Trenutno se nalazim u procesu rehabilitacije i napredujem više nego očito te nastavljem dalje s tretmanima. Oduševljen sam pristupom, stručnošću i kvalitetom usluge. Nakon osam godina konačno sam pronašao mjesto gdje mogu riješiti svoje zdravstvene probleme na visokoj razini.

D.K., trgovac

Bolna kralježnica bio je moj problem, sve do dolaska u Motus Melior. Prvi tretmani su već dali zadovoljavajuće rezultate, a terapija i masaže u centru pomogli su mi da počnem s rješavanjem problema zauvijek. Osoblje je jako stručno, profesionalno i ljubazno. Rado ću se opet vratiti.

Marta N. M., Sarajevo

Moje dijete ima hipotomiju mišića i do sada smo bili na različitim fizikalnim terapijama, ali rezultati su bili nedostatni. Saznali smo za Motus Melior centar i iznimno smo zadovoljni jer već nakon prvih tretmana krenulo je na bolje i na kraju terapije uspjeli smo riješiti problem. Centar, osoblje i usluga su čista petica!

A.B.

Dobila sam preporuku za kineziterapiju u Motus Melioru jer sam imala probleme s koljenom i bila sam uvjerena da moram promijeniti neke obrasce pokreta kako bi sačuvala koljeno od daljnjih ozljeda. Još sam u procesu terapije, ali osjećam znatna poboljšanja i bolju pokretljivost. U centru je uvijek ugodna atmosfera, zbog osoblja i samog uređenja prostora. Inovacije u pristupu masaži, detaljna dijagnostika i opuštanje svakog djelića mojih mišića, bilo je ono nešto što me uvjerilo u stručnost osoblja centra.

M.L., farmaceut

Dugo sam osjećao bol u nozi koja se periodično ponavljala otprilike svaka 3 mjeseca. Do sada se nisam nikad susreo s ovakvim terapijama i treninzima, osim sa klasičnim masažama koje mi nisu pomogle. Već na početku terapije osjetio sam olakšanje, a sada na kraju cijelog terapijskog procesa bol više uopće ne osjećam. Centar je vrlo moderno opremljen, osoblje je uslužno i ugodno, a usluga vrhunska. Svakako preporučam svima kojima je potrebna bilo kakva pomoć.

I.J., student

U Motus Melior sam došao zbog ozljede ručnog zgloba na obadvije ruke. Prije sam se već susreo s određenim oblicima terapije i rehabilitacije zbog problema s leđima, ali je trebalo jako dugo do vidljivih poboljšanja. U Motus Melioru sam već nakon nekoliko tretmana primijetio poboljšanja i vrlo brzo riješio problem. Stručni tim centra puno mi je pomogao terapijama, treninzima i savjetima.

Vito Berišić, učenik

Znanja i vještine iz područja rehabilitacije bolnih stanja kralježnice su iznimno korisna za pomoć sebi i drugima. Budući radim kao profesor tjelesne kulture, a prevencija poremećaja kralježnice je jedan od mojih primarnih ciljeva, u nastavu želim uvesti dodatne efikasnije metode za prevenciju i rehabilitaciju bolnih stanja kralježnice. Mi kineziolozi na našim prostorima smo nedovoljno educirani iz ovog izrazito važnog područja i ono je stoga zapostavljeno ili nedovoljno kvalitetno implementirano u tjelesni odgoj, sportski trening i rekreaciju. Poznajući prof. Markovića očekivao sam vrhunsku svjetsku razinu kvalitete. Ovaj seminar mi je pružio ne samo veliku količinu vrlo vrijednih novih spoznaja nego me i preusmjerio sa stare paradigme „jačaj i isteži“ na novi ispravniji put u prevenciju bolnih stanje kralježnice kod učenika, sportaša, rekreativaca, prijatelja.

Tošo Maršić, profesor kinezilogije, docent na kolegiju Kvantitativne metode

Razlog mog dolaska u Motus Melior su bili jaki bolovi u kuku, leđima i ramenu. U tri navrata sam bila u različitim fizioterapeutskim centrima s kojima nisam bila zadovoljna. Nakon prve terapije u vašem centru bolovi su se znatno smanjili. Cjelokupna usluga u Motus Melior centru je veoma kvalitetnog sadržaja.

Ivana Akrap, Split

Imala sam ozljedu koljena i bolove u leđima koje sam htjela riješiti, a nikako da nešto poduzmem. Uz to, moj cilj je bio poboljšanje kondicije i promjena prehrane uz stručne savjete nutricionista. Dugi niz godina bavim se tenisom, no do sada još nisam išla na nikakve terapije. S treninzima i terapijama u Motus Melioru sam veoma zadovoljna, jer sam poboljšanja brzo primijetila - imam manje bolova u koljenu i popravila sam kondiciju i fleksibilnost. Moje iskustvo u Motus Melioru je veoma pozitivno. Usluga je vrhunska i zadovoljila je moja očekivanja.

K.B., studentica

Moj dolazak u Motus Melior prvenstveno je bio uvjetovan poboljšanjem fizičke spreme što podrazumijeva bolju pokretljivost, fleksibilnost i kondiciju što na kraju rezultira i boljom psihičkom spremom tj. osjećajem zadovoljstva. Do sada sam se bavio raznim sportovima poput košarke, tenisa i nogometa, no treninzi u Motus Melioru su puno bolje organizirani i na višem stupnju stručnosti, a to je ono što mi je trebalo. Već nakon nekog vremena sam vidio napredak u područjima u kojima sam želio napredovati. Centar je besprijekorno organiziran, osoblje je stručno i ljubazno te je i ukupna usluga vrhunska!

L.B., student