Motus Melior
Izbornik

MM LAB

Kineziološka, fiziološka, sportsko-medicinska i biomehanička dijagnostika u funkciji prevencije i rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja te optimizacije zdravlja, forme i performansi u sportu i svakodnevnom životu.

Motus Melior Lab

Motus Melior Lab (MM lab) predstavlja zasebnu funkcionalnu cjelinu centra Motus Melior koji podupire rad svih ostalih cjelina, a sastoji od četiri organizacijska odjela: odjela za fiziološku i sportsko-medicinsku dijagnostiku, odjela za biomehaničku dijagnostiku, odjela za kinantropometrijsku i nutricionističku dijagnostiku i odjela za kineziološku dijagnostiku.

Saznaj više

Utvrđivanje biološke dobi, fitnesa i zdravstvenih rizika

Želite li u manje od dva sata saznati starite li prebrzo i, ako da, zašto? Želite li pritom saznati i promjenjive čimbenike rizika obolijevanja od kroničnih bolesti te razinu Vašega fitnesa? Konačno, želite li temeljem tih spoznaja usporiti proces starenja i smanjiti rizik za obolijevanje? Ako su vaši odgovori potvrdni, stručni tim Motus Melior tu je da Vam pomogne da to i ostvarite.

Saznaj više

Testiranje tjelesne spremnosti sportaša

Želite li u manje od dva sata saznati koliko ste tjelesno spremni u odnosu na zahtjeve sporta i pozicije u igri te što vas limitira da budete uspješniji u odabranom sportu? Želite li objektivno utvrditi učinke Vašega dosadašnjeg rada i dobiti smjernice za daljnji rad? Motus Melior Lab je pravo mjesto za to.

Saznaj više

Utvrđivanje i smanjivanje rizika nastanka sportskih ozljeda

Trenirate nogomet, rukomet, košarku, odbojku ili tenis i želite smanjiti rizik za nastanak ozljeda specifičnih za Vaš sport? Motus Melior Lab je pravo mjesto za to.

Saznaj više

Kriteriji povratka sportu nakon ozljeda

Najznačajniji čimbenik rizika za većinu sportskih ozljeda jest prethodna ozljeda. Ako se vraćate sportu nakon rehabilitacije sportske ozljede, poduzmite sve što današnja znanost i praksa nudi te značajno smanjite rizik za ponavljanje ozljede.

Saznaj više

Naš tim

Naša uspješnost u pružanju usluga prevencije i rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja te optimizacije zdravlja, forme i performansi sportaša i nesportaša ovisi o ekspertizi i sinergijskom djelovanju našeg stručnog tima.

Upoznajte naš tim

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr