Motus Melior
Izbornik

O nama

Motus Melior interdisciplinarni je centar za oporavak od ozljeda i bolnih stanja te za optimiranje zdravlja, forme i izvedbe sportaša i opće populacije. Otvoren je 2013. godine u užoj poslovnoj zoni Zagreba, nasuprot glavnog Autobusnog kolodvora. Centar je smješten u prizemlju poslovne zgrade Grand Centar i prostire se na 450 m2 suvremeno uređena i vrhunski opremljena prostora. U prvih pet godina rada, centar Motus Melior nametnuo se kao jedan od tržišnih lidera na područjima (1) prevencije i rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja mišićno-koštanog sustava te (2) optimiranja zdravlja, forme i izvedbe sportaša i nesportaša.

Misija, vizija i vrijednosti

Naša je misija unaprijediti zdravlje, formu, uspješnost i kvalitetu života naših klijenata integracijom dijagnostičkih postupaka, manualne medicine, fizioterapije, tjelovježbe, prehrane i psiho-fizičkog oporavka, utemeljenih na etičnoj, dokazano učinkovitoj praksi. Naša je vizija postati vodećom institucijom u regiji na područjima: (1) prevencije i rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja mišićno-koštanog sustava, (2) optimiranja zdravlja, forme i izvedbe sportaša i nesportaša.

Saznaj više

Naš pristup

Saznajte najvažnija obilježja našeg pristupa konzervativnom liječenju ozljeda i bolnih stanja te optimizaciji zdravlja, forme i performansi sportaša i nesportaša.

Saznaj više

Cjenik

Poštovani klijenti, osnovne informacije o cijenama naših usluga pronaći ćete na ovoj stranici. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e-pošte ili kontakt obrasca. Ako ste dogovorili termin za neku od naših usluga, možete se besplatno parkirati u garaži zgrade Grand Centra (Hektorovićeva ulica), na parkirnim mjestima s oznakom Motus Melior. 

Saznaj više

Novosti

Ne propustite saznati najnovije informacije vezane uz rad centra Motus Melior i našeg stručnog tima. 

Saznaj više

Naš tim

Naša uspješnost u pružanju usluga prevencije i rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja te optimizacije zdravlja, forme i performansi sportaša i nesportaša ovisi o ekspertizi i sinergijskom djelovanju našeg stručnog tima.

Upoznajte naš tim

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr