Motus Melior
Izbornik

O nama

Misija, vizija i vrijednosti

Naša je misija unaprijediti zdravlje, formu, uspješnost i kvalitetu života naših klijenata integracijom dijagnostičkih postupaka, manualne medicine, fizioterapije, tjelovježbe, prehrane i psiho-fizičkog oporavka, utemeljenih na etičnoj, dokazano učinkovitoj praksi. Naša je vizija postati vodećom institucijom u regiji na područjima: (1) prevencije i rehabilitacije ozljeda i bolnih stanja mišićno-koštanog sustava, (2) optimiranja zdravlja, forme i izvedbe sportaša i nesportaša.

U ostvarivanju vlastite misije, stručni se tim centra MOTUS MELIOR vodi sljedećim vrijednostima:

Odgovornost

Maksimalno predano razvijati i koristiti se vlastitim kapacitetima kako bismo ostvarili izvrsne rezultate.

Sinergija i timski rad

Ispunjavati vlastitu misiju u duhu suradnje i podrške cijeneći specifične vještine i doprinos svakog člana našeg tima.

Profesionalnost

Biti vodeći na našem području djelovanja tako što kontinuirano napredujemo u primjeni najbolje prakse utemeljene na znanstvenim i iskustvenim dokazima.

Integritet

Razvijati povjerenje korisnika lojalnošću, iskrenošću, poštovanjem visokih etičkih standarda i poštenjem.

Poštovanje

Poštovati vrijednosti, prava, potrebe i različitosti svakog pojedinca, neovisno o rasi, spolu, dobi, društvenom statusu te nacionalnoj ili etničkoj pripadnosti.

Izvrsnost

Istraživati, stvarati i usavršavati metode i sredstva rada s ciljem postizanja izvrsnih rezultata u radu s korisnicima te tako doprinositi i boljitku društva u cjelini.

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr