Motus Melior
Izbornik

Usluge

Put prema oporavku ili optimizaciji zdravlja i forme ovisi o vašem trenutnom psihofizičkom stanju.

Odaberite vaš cilj za odabir optimalne usluge

Pokreni se
Sportske i traumatske ozljede

Ozlijedili ste se tijekom bavljenja sportom, rekreacijom ili u svakodnevnom životu? Naš stručni tim osteopata, fizioterapeuta i kineziterapeuta, u suradnji s vodećim hrvatskim liječnicima, ima višegodišnje iskustvo i visoku uspješnost u konzervativnom i poslijeoperativnom liječenju sportskih i traumatskih ozljeda.

Saznaj više

Degenerativne bolesti zglobova i kralježnice

Osjećate bolove i zakočenost u zglobovima ili kralježnici koji Vam narušavaju kvalitetu života, a posljedica su degenerativnih promjena uvjetovanih procesom starenja i/ili ponavljajućih mikro oštećenja? Naš stručni tim posjeduje značajno iskustvo u konzervativnom i poslijeoperativnom liječenju degenerativnih bolesti zglobova i kralježnice.

Saznaj više

Nespecifični bolni sindromi

Patite od akutne ili kronične mišićno-koštane boli koja u pozadini nema ozljedu ili degeneraciju neke anatomske strukture? Niste jedini. U pozadini brojnih bolnih sindroma sustava za kretanje nije ozljeda ili oštećenje tkiva. To uvelike otežava trajno uklanjanje bolnoga sindroma.

Saznaj više

Prijeoperativna i poslijeoperativna rehabilitacija

Doživjeli ste ozljedu ili oštećenje sustava za kretanje koje zahtijeva krirurško liječenje? Naš stručni tim posjeduje značajno iskustvo u rehabilitaciji prije i nakon tipičnih ortopedskih zahvata na zglobovima, tetivama i kralježnici.

Saznaj više

Fitnes, zdravlje i dugovječnost

Briga o vlastitom zdravlju i formi te usporavanje procesa starenja trebali bi biti visoko na ljestvici prioriteta svakog pojedinca. Naša je misija da Vam pomognemo da to i ostvarite – pospješite vlastito zdravlje, formu i vitalnost, oblikujete tijelo i usporite proces starenja.

Saznaj više

Sportska izvedba i uspješnost

Postizanje vrhunskih postignuća i probijanje vlastitih granica je jedino moguće ako sportaš ostvari svoj cjelokupni potencijal i pritom sačuva zdravlje. Naša je misija da Vam pomognemo da to i ostvarite – maksimirate vlastite performanse te produljite trajanje sportske karijere.

Saznaj više

Prehrana i oporavak

Optimizacija zdravlja, forme i performansi u sportu i svakodnevnom životu zahtijeva ravnotežu između stresa i oporavka. To nije moguće postići bez odgovarajuće prehrane i mjera oporavka.

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr