Motus Melior
Izbornik

Usluge

Fitnes, zdravlje i dugovječnost

Briga o vlastitom zdravlju i formi te usporavanje procesa starenja trebali bi biti visoko na ljestvici prioriteta svakog pojedinca. Naša je misija da Vam pomognemo da to i ostvarite – pospješite vlastito zdravlje, formu i vitalnost, oblikujete tijelo i usporite proces starenja.

Saznaj više

Utvrđivanje biološke dobi, fitnesa i zdravstvenih rizika

Želite li u manje od dva sata saznati starite li prebrzo i, ako da, zašto? Želite li pritom saznati i promjenjive čimbenike rizika obolijevanja od kroničnih bolesti te razinu Vašega fitnesa? Konačno, želite li temeljem tih spoznaja usporiti proces starenja i smanjiti rizik za obolijevanje? Ako su vaši odgovori potvrdni, stručni tim Motus Melior tu je da Vam pomogne da to i ostvarite.

Saznaj više

Individualni programi treninga fitnesa

Težite li zdravom, skladno oblikovanom i funkcionalnom tijelu? Želite li ojačati i izdužiti muskulaturu te podići razinu izdržljivosti i energije? Individualni programi treninga fitnesa u centru Motus Melior omogućuju Vam da ostvarite željenu transformaciju.

Saznaj više

Lagree Fitness

Motus Melior jedini je centar u Hrvatskoj te jedan od pet u Europi koji nudi metodu Lagree Fitness™, iznimno učinkovit, energetski i mišićno zahtjevan, zabavan i siguran oblik vježbanja. Njime ćete garantirano transformirati tijelo, unaprijediti tjelesnu formu te unaprijediti zdravlje i kvalitetu života! 

PRIJAVI SE!

Saznaj više

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr